Problem ze ściągnięciem baz |
W tym dziale prosimy tworzyc posty wedlug poniższego schematu:
Temat postu: [nazwa modułu/instalacja/błąd] Opis problemu
Treść postu powinna zawierać:
- rodzaj i wersję systemu operacyjnego (np. Windows XP Professional SP2)
- datę ostatniej aktualizacji programu
![]() ![]() |
Problem ze ściągnięciem baz |
Jan 28 2010, 03:00 PM
|
|
|
Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 28-January 10 Nr użytkownika: 14,417 |
Witam,
Mój problem nie wynika z problemu softwareowego tylko ze sprawy prozaicznej, słabego transferu. Chciałem włączyć skaner online na komputerze domowym, przed instalacją skaner rozpoczął pobieranie bez danych,oraz innych potrzebnych mu plików, jest tego około 50MB co na moim łączu (o, którym nawet brzydzę się wspominać) czas pobierania takiego pliku to kilka godzin. Mam możliwość kozystania z innego komputera ze znacznie szybszym łączem jednak nie w domu. Moje pytanie brzmi, czy istnieje miejsce (link) z którego można pobrać bazy danych i przenieść je np Pendrivem na inny komputer? Windows Vista Proffesional, aktualizowany 27-01-2010. |
|
|
|
Jan 28 2010, 04:12 PM
|
|
![]() Modek "Logów Do Sprawdzenia" oraz "Wirusów" Grupa: Moderators Postów: 2,057 Dołączył: 7-May 07 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 2,547 |
Pliki z bazami znajdują się w Default program files czyli najczęściej w folderze :
CYTAT C:\Program Files\SkanerOnline Pozdrawiam. -------------------- Pozdrawiam ARCHI
Nie znasz programu o który proszę w odpowiedzi na loga? Zajrzyj koniecznie do : FAQ odnośnie programów! => KLIK. ;) Serdecznie zapraszam!!! 1. Modek działu "Logi Do Sprawdzenia" oraz "Wirusy". Wszelkie prośby o opcje moderatorskie (Zamykanie/Otwieranie/Kasowanie tematów jak i inne) na PW. 2. Zapraszam do mojego FAQ. Znajduje się tam naprawdę wiele cennych informacji :) 3. Fachowa pomoc. Lista zaufanych użytkowników : Fornal96 | Ordynat <= Im można zaufać ;) Chcesz się odwdzięczyć za pomoc z logiem? Wystaw komentarz lub przynajmniej postaw gwiazdkę TU :) |
|
|
|
Jan 28 2010, 04:31 PM
|
|
|
Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 28-January 10 Nr użytkownika: 14,417 |
Wielkie dzięki.
Szukając rozwiązania, często nie bierzemy pod uwagę najprostszej drogi...to fakt kurcze |
|
|
|
Jan 29 2010, 03:56 PM
|
|
![]() Modek "Logów Do Sprawdzenia" oraz "Wirusów" Grupa: Moderators Postów: 2,057 Dołączył: 7-May 07 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 2,547 |
E tam
Ważne, że pomogłem. Pozdro. -------------------- Pozdrawiam ARCHI
Nie znasz programu o który proszę w odpowiedzi na loga? Zajrzyj koniecznie do : FAQ odnośnie programów! => KLIK. ;) Serdecznie zapraszam!!! 1. Modek działu "Logi Do Sprawdzenia" oraz "Wirusy". Wszelkie prośby o opcje moderatorskie (Zamykanie/Otwieranie/Kasowanie tematów jak i inne) na PW. 2. Zapraszam do mojego FAQ. Znajduje się tam naprawdę wiele cennych informacji :) 3. Fachowa pomoc. Lista zaufanych użytkowników : Fornal96 | Ordynat <= Im można zaufać ;) Chcesz się odwdzięczyć za pomoc z logiem? Wystaw komentarz lub przynajmniej postaw gwiazdkę TU :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 07:52 AM |