Co dołożyć?, Celeron M 17 GHz, 512sdRAM, GeForce MX 440 .... |
![]() ![]() |
Co dołożyć?, Celeron M 17 GHz, 512sdRAM, GeForce MX 440 .... |
Feb 5 2010, 10:02 AM
|
|
![]() Grupa: Members Postów: 198 Dołączył: 30-June 08 Skąd: Z Forum ;] Nr użytkownika: 11,551 |
Witajcie!
Mam pytanie dot. ulepszenia mojego sprzętu. Choć i tak nie wiem czy to dużo da... :/ Celeron M 1,7 GHz 512MB SDRAM GeForce MX 440 I teraz pytanko. Czy procesor + ram by wyrobił przy dokupieniu lepszej grafy ? I jeśli można byście powiedzieli jakiej (128mb/256mb) Pozdrawiam Michius. @Mhm... Edit ;P -------------------- Narzędzia:
Combofix HiJackThis SD Fix ATF Cleaner Flash Disinfector Narzędzia MKS: MKS VIR 9 Pozostałe dostępne są tutaj Skanery: Virus Total Jotti Kapersky FIle Scanner Przydatne: Optymalizacja i odchudzanie Pomogłem ?? Postaw gwiazdkę / napisz komentarz ! Fachowa pomoc: Fornal96 | Łukasz Domeradzki | Tomasz Jedut Pozdrawiam Michius Kontakt: GG - 7540011 [ON] Xfire - craazy33 [OFF] Steam - craaziel [OFF] Miało być 1000 postów ? BĘDZIE ! |
|
|
|
Feb 5 2010, 10:49 AM
|
|
![]() Modek "Logów Do Sprawdzenia" oraz "Wirusów" Grupa: Moderators Postów: 2,061 Dołączył: 7-May 07 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 2,547 |
Tak jak ci już mówiłem ja bym kupił nowego PC'ta a nie dokupywał coś do tego
Pozdro. -------------------- Pozdrawiam ARCHI
Nie znasz programu o który proszę w odpowiedzi na loga? Zajrzyj koniecznie do : FAQ odnośnie programów! => KLIK. ;) Serdecznie zapraszam!!! 1. Modek działu "Logi Do Sprawdzenia" oraz "Wirusy". Wszelkie prośby o opcje moderatorskie (Zamykanie/Otwieranie/Kasowanie tematów jak i inne) na PW. 2. Zapraszam do mojego FAQ. Znajduje się tam naprawdę wiele cennych informacji :) 3. Fachowa pomoc. Lista zaufanych użytkowników : Fornal96 | Ordynat <= Im można zaufać ;) Chcesz się odwdzięczyć za pomoc z logiem? Wystaw komentarz lub przynajmniej postaw gwiazdkę TU :) |
|
|
|
Feb 5 2010, 10:51 AM
|
|
![]() Grupa: Members Postów: 198 Dołączył: 30-June 08 Skąd: Z Forum ;] Nr użytkownika: 11,551 |
Tak jak ci już mówiłem ja bym kupił nowego PC'ta a nie dokupywał coś do tego Pozdro. Wbij na gg ;] -------------------- Narzędzia:
Combofix HiJackThis SD Fix ATF Cleaner Flash Disinfector Narzędzia MKS: MKS VIR 9 Pozostałe dostępne są tutaj Skanery: Virus Total Jotti Kapersky FIle Scanner Przydatne: Optymalizacja i odchudzanie Pomogłem ?? Postaw gwiazdkę / napisz komentarz ! Fachowa pomoc: Fornal96 | Łukasz Domeradzki | Tomasz Jedut Pozdrawiam Michius Kontakt: GG - 7540011 [ON] Xfire - craazy33 [OFF] Steam - craaziel [OFF] Miało być 1000 postów ? BĘDZIE ! |
|
|
|
Feb 5 2010, 03:37 PM
|
|
![]() Grupa: Administrators Postów: 1,119 Dołączył: 10-January 08 Nr użytkownika: 5,418 |
Celeron M 17 GHz Procesor 17GHz... -------------------- Narzędzia: MKS_Vir 9.0 Demo; MKS_Vir 2k7 Demo; Skaner MKS;
Narzędzia pomocnicze: HiJackThis; Combofix; ATF Cleaner; CCleaner; SmitfraudFix; SDFix; GMer; FlashDisInfektor; Windows Worms Doors Cleaner; RegAssasin; MBR; Avenger; |
|
|
|
Feb 6 2010, 10:18 AM
|
|
Procesor 17GHz... Wszystko niby ok... Ale pytałem o grafe bo to zazwyczaj grafika się ścina. Gram w gry często w ferie, wakacje czy jakieś przerwy. A tak to w weeki. Przykład: -CS 1.6 <> Wymagania są słaaabe, a jednak. Jeśli pogram 1h+ to komp zaczyna robić stopklatki, po restarcie PC wszystko ok Ale to czasem nie jest możliwe (mixy, spary i inne pojedynki)... -Metin2 <> Tak dla przykładu ściągnięte. Tutaj z kolei gra chodzi płynnie do określonej ilości potworów na widoku. Lub graczy. Rozumiem że w niektórych miejscach może się tak dziać, ale ostatnio jak poszedłem do V2 (bo tam dużo potworów) to grafika dosłownie stanęła. I co dziwniejsze, komputer nie, bo gdy kolega wybił potwory to mój pc (o ile można go tak nazwać) ożył! I wysuwa się pytanie: Czy jeśli dokupiłbym grafe 128/256 to takie lagi graficzne by się skończyły? Pozdrawiam Michius. @EDIT A i jeszcze najbardziej wkurzająca rzecz. Mianowicie filmiki na youtube się ścinają (choć są 100% załadowane) i banery mulą kompa (sporadycznie banery, często youtube.) -------------------- Narzędzia:
|
|
|
Feb 6 2010, 02:13 PM
|
|
A przypadkiem nie grzeje Ci się za bardzo grafika? Może warto pomyśleć nad jakimś wentylkiem dla niej Że co ? -------------------- Narzędzia:
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 04:13 PM |